El nostre equip directiu va iniciar la seva activitat dins del sector del transport de viatgers l’any 1992 arrel dels Jocs Olímpics de Barcelona veient la necessitat que tenia la nostra ciutat de poder gaudir d’un servei exclusiu i distingit al igual que altres capitals d’arreu del món.

Des d’aleshores fins ara grans empreses multinacionals, operadors turístics nacionals i internacionals, agències de Viatge, Hotels, Centres de Congressos i Convencions, actors i artistes reconeguts internacionalment i molts altres clients particulars han depositat la seva confiança en nosaltres.

Tota l’experiència acumulada en aquest llarg recorregut fa que Standing Cars estigui en situació de poder oferir un servei d’alta qualitat.

Ha estat una satisfacció seguir treballant amb el mateix objectiu durant tot aquests anys, superar-nos a nosaltres mateixos i a les expectatives dels clients més exigents.

Oferim un servei permanent, durant els 365 dies de l’any, satisfent les necessitats dels nostres clients i millorant de manera continuada la qualitat de tots els nostres serveis gràcies també al constant procés de formació del nostre personal que sens dubte és l’ànima de la nostra empresa.

Les persones que en formem part de Standing Cars oferim un tracte proper, personalitzat i alhora professional.

També realitzem totes les inspeccions periòdiques i els controls pertinents, revisions mèdiques del nostre equip, cursos de prevenció de riscos laborals, conducció eficient, sempre amb l’objectiu de garantir la màxima qualitat.

En aquesta línia Standing Cars som una empresa que disposem de flota pròpia de turismes Mercedes, Microbusos i Autocars, que ens ajuda a controlar en tot moment el desenvolupament de tots els serveis. Això també ens permet oferir un tipus de vehicle per a cada ocasió.

La seguretat també és prioritària per nosaltres, per això, respectem estrictament totes les normatives d’homologació dels nostres vehicles i instal·lacions així com el compliment de les normatives europees de seguretat, conducció responsable i respecte al medi ambient.

Compromesos amb el Medi Ambient i el desenvolupament sostenible.

És per això que els nostres vehicles tenen les normatives vigents.

  • Autocars Normativa Euro IV i V
  • Reciclatge de paper i escombraries
  • Materials de neteja biodegradabkes
  • Desenvolupament de tecnologia intel·ligent

Juntament amb el confort dels nostres vehicles, la puntualitat i la cura del detall entre altres, són aspectes que ens distingeixen dins del sector.

Esperem que esculli la nostra empresa i desitgem posar-nos al seu servei.

La direcció