Standingcars un vehicle per a cada ocasió.

Els serveis que oferim estan adreçats a les empreses, agències de viatges, Hotels, Centres de Congressos i Convencions, escoles i particulars.

Ens encarreguem de tota la logística de transport de grans congressos i esdeveniments.

Gestionem directament els trasllats necessaris dels hotels i els seus clients.

Aportem tota la nostra experiència col·laborant amb l’organització de l’esdeveniment i/o hotel, per tal que sigui un èxit.

Pensem sempre en la comoditat dels nostres clients. Podeu disposar d’aquest servei tant a l’anada com a la tornada dels vostres viatges.

La seguretat i la puntualitat són aspectes primordials per nosaltres.

Si el servei que necessiteu no l’heu trobat entre els més habituals, ens podeu enviar la vostra petició fent una breu descripció del que necessiteu i rebreu resposta en un termini màxim de 24 hores.

Sempre ens adaptem a les necessitats dels nostres clients.

Barcelona és un dels indrets amb més activitat turística del món. Personalitzem visites a la ciutat, a Montserrat, a Sitges, a les caves del Penedès o a la costa Brava per exemple. 
Opcionalment, també disposem de guies oficials en qualsevol idioma. El serveis més habituals són les rutes culturals o gastronòmiques, on adaptem els recorreguts i la durada dels viatges a petició dels clients
Oferim aquest servei per:
• Portar diàriament els nens a l’escola
• Per fer excursions
• Sortides a la piscina
• Sortides a la biblioteca
Donem solucions per a totes les empreses. Disposem d’un gran ventall de serveis que s’adapten a cada ocasió i per això oferim els serveis de trasllat i/o recollida de treballadors a empreses.
En un dia tan especial, la núvia pot utilitzar un dels nostres turismes de gamma alta elegants i alhora discrets, guarnit amb flors naturals a l’interior i amb poms a les portes.
També pot disposar dels Autocars i Microbusos pel trasllat dels seus familiars.
Tindrà la seguretat que tothom arribi amb puntualitat i que puguin gaudir millor de la festa.
Els nostres vehicles es poden utilitzar per un trasllat concret però també per un mínim de 4 hores. És un servei pensat per poder disposar d’un vehicle pel seu ús exclusiu per assistir a una convenció, a un sopar o anar de botigues.
Ens encarreguem de tots els serveis i la logística de transport que qualsevol club esportiu pot necessitar, desde recollida de personal/esportistes, cursos en concret, o transports en viatges i torneigs