Vagis on vagis, t'acompanyem!

Al fer click en "Enviar", entenc i estic d'acord amb l'Avís Legal i la Política de Privacitat

A Standing Cars, cuidem de tu

Per què nosaltres?

Experiència

Perquè tenim més de 25 anys d’experiència en el sector del transport de viatgers que ens permet conèixer i donar resposta a qualsevol situació.​

Disponibilitat

Perquè oferim un servei personalitzat durant les 24 hores dels 365 dies de l’any.

El nostre Equip

Perquè tant el nostres conductors com el personal d’oficina els atendrà en tot moment amb agilitat, correcció i professionalitat oferint-li sempre la millor solució que s’ajusti a les seves necessitats.

Suport

Perquè en tot moment, previ i durant el servei, tindrà assignada una persona responsable de la nostra empresa que estarà pendent per donar-li el suport que necessiti.

Confiança

Perquè tindrà la tranquil·litat i la seguretat que sempre tot anirà bé, que resoldrem qualsevol imprevist que sorgeixi i que vetllarem perquè la coordinació de tots els serveis es realitzi sempre amb èxit.

Vehicles

Perquè disposem d’una amplia gamma de vehicles de diferents capacitats entre els que podem destacar els Autocars de fins a 60 places, Microbusos de 30 i 15 places i els turismes Mercedes. Això ens permet distingir-nos dins el sector del transport de viatger i poder oferir tant serveis individuals com per grups.

Al fer click en "Enviar", entenc i estic d'acord amb l'Avís Legal i la Política de Privacitat

Copyright 2021 Standing Cars | Tots els drets reservats | Avís legal | Política de cookies