Preguntes freqüents

Necessito llogar un autocar pel meu casament, com ho haig de fer?

Benvolgut client, necessitaríem que ens expliquis quina és la teva necessitat omplint el nostre formulari perquè puguem elaborar un pressupost ajustat a les teves necessitats.

Trigaran molt en contestar-me?

No, la resposta la rebràs el mateix dia.

Vull anar a l’aeroport per feina o de vacances, em podeu acompanyar a mi i a la meva família?

Sí, un dels nostres serveis més habituals són els trasllats i les recollides a l’aeroport. Disposem de vehicles de diferents capacitats.

Si marxo molt aviat al matí o en cap de setmana hi haurà algun problema?

No, al contrari, el nostre servei està pensat per tal que et puguis despreocupar del tot sigui l’hora i el dia de la setmana que sigui.

Per qualsevol canvi, on em puc adreçar?

Disposem d’un telèfon de 24 hores per atendre als nostres.

Treballo en una empresa i necessitem organitzar els desplaçaments per un esdeveniment, em podeu ajudar?

Per suposat, en l’organització del transport per esdeveniments d’empresa o particulars és amb el que marquem la diferència amb la resta d’empreses. Tenim un equip que s’encarrega d’atendre les necessitats del grup. Oferim el servei tan a clients nacionals com internacionals.

De vegades necessitem contractar diferents tipus de vehicles segons siguin més o menys persones, amb Standing Cars podem fer-ho?

I tant, pensant sempre en poder oferir el millor servei i que s’adapti a les necessitats dels nostres clients disposem de diferents tipus de vehicles i capacitats entre el que tenim els turismes de la nova Classe E de Mercedes, Mini van, Microbusos de 15 places, Microbusos de 30 Places i autocars fins a 60 places.

Com puc tenir la certesa que tot anirà bé en el meu servei?

L’equip directiu de Standing Cars es va iniciar en el transport de viatgers a l’any 1992, és a dir, ara fa 30 anys. Durant aquest temps hem anat acumulant l’experiència suficient com per saber identificar les necessitats que té cada client i poder oferir-li el millor servei possible.

Com són els conductors de Standing Cars?

El nostre equip de conductors és molt estable. Això ens permet fer que el nostre  servei sigui molt personalitzat ja que els conductors sempre són els mateixos al igual que molts clients que col·laboren amb nosaltres de fa molts anys i això ens serveix per transmetre confiança.