Coordinació de transport per congressos i convencions

Un equip de conductors treballaran per oferir-li un tracte personalitzat fent que els seus desplaçaments siguin més agradables. També tindran la flexibilitat necessària per poder adaptar-se a qualsevol canvi que sorgeixi durant el servei.

La nostra àmplia i variada flota de vehicles entre els que podem destacar els autocars de 60 places, els Microbusos de 30 i 15 places i els turismes Mercedes, fa que ens sigui possible poder atendre directament amb els nostres vehicles i conductors qualsevol necessitat dels nostres clients i realitzar el servei tant per trasllats individuals com per grups.

Entre els nostres serveis més habituals destaquem l’organització del transport per tot tipus d’esdeveniments tant per empreses com per particulars.
En aquest tipus de servei és important posar en relleu alguns aspectes que ens diferencien entre els que podem destacar els següents:

Tindran assignada una persona de la nostra organització que estarà pendent 7/24 per ajudar-lo durant la seva estada. Li resoldrà, en el moment, qualsevol necessitat que li plantegi com la modificació d’horaris, el canvi de tipus de vehicle o de recorreguts.

Vehicles disponibles

Turismes

Monovolums

Microbusos

Autocars

Standing Cars sempre a la seva disposició per oferir-li la sol·lució de transport que s’adapti més a les seves necessitats amb una amplia gamma de vehicles. Consulti la nostra flota de vehicles aquí.

Demanar pressupost

  SELECCIONI LLOC DE SORTIDA
  Ciutat
  Direcció
  SELECCIONI EL DESTÍ
  Ciutat
  Direcció
  SELECCIONI EL TIPUS DE SERVEI
  Trasllat a l'AeroportTrasllat diari de treballadorsConvencionsCasamentsExcursionsDesplaçaments esportiusAltres
  Necessita fer més desplaçaments un cop al destí?

  NoSi

  SELECCIONI DATA I HORA D'ANADA
  Data d'anada
  Hora d'anada
  SELECCIONI DATA I HORA DE TORNADA
  Data de tornada
  Hora de tornada
  SELECCIONI TIPUS DE VEHICLE
  Nº Passatgers
  Preferèix un vehicle en concret?
  VEHÍCLE

  Detalls o observacions del servei
  DADES DE CONTACTE
  Nom
  Telèfon
  Correu electrònic
  Empresa (opcional)